6.5 C
New York
Tuesday, Mar 28, 2023
Image default
Wedding

Miten luoda elegantti ja tyylikäs häätyyli?

Elegantin häätyylin perusteina ovat klassikoiden päivitetyt versiot. Moderni morsian luottaa klassikoihin, jotka ovat toimineet ja näyttäneet hyviltä vuosikymmenien ajan ja jotka on päivitetty nykyajan trendien mukaan. Kerromme tässä artikkelissa kuinka saat aikaan elegantin ja tyylikkään häätyylin, jota kehtaa muistella vielä vuosikymmenienkin päästä.

Elegantti morsian luottaa häämekossa klassisiin malleihin ja puhtaan valkoisen väriin. Venepääntie toimii morsiamelle, joka haluaa korostaa yläkroppaansa ja hartiaseutuaan naisellisella tavalla. Venepääntiehen ovat luottaneet niin kuninkaalliset kuin monet vanhan ajan Hollywood tähdet. Venepääntie vie katseen morsiamen kampauksen ja meikkiin. Tämä tyylikäs häätyyli viimeistellään kauniilla nutturalla ja kuulaalla meikillä, jonka keskipisteenä ovat herkullisen kiiltävät huulet ja pienet kissamaiset silmänrajaukset.

Selästä avoin A-linjainen morsiuspuku on sensuelliin tyyliin luottavan morsiamen valinta, joka ei pelkää näyttää hieman paljasta ihoaan. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä se, että tyylikästä on näyttää paljasta pintaa hillitysti eikä trendikäs nakumekko ole paras valinta hääpäivään. Vaikka värit ovat tehneet tietä myös häävaatteisiin, on valkoinen edelleen hääpäivänä kaikkein suosituin väri. Osa morsiamista haluaa, että morsiuspuku on tehty useasta materiaalista ja usean valkoisen sävystä, mutta elegantein valinta on puhtaan valkoinen mekko. Runsashelmainen A-linjainen mekko vie huomion vyötäröön ja imartelee valtaosaa eri naisvartaloista. A-linjaisen mekon kanssa voi käyttää runsaasti naisellisia asusteita, koska mekon malli on melko yksinkertainen.

Olkaimeton vyötäröä korostava leveähelmainen häämekko sopii nuorelle morsiamelle, joka haluaa samaan aikaan näyttää elegantilta ja trendikkäältä. Olkaimeton mekko vaatii sen, että se sopii kantajansa ylle täydellisesti tai muuten tiedossa on vähemmän eleganttia mekon valumista, jolla ei tietenkään halua hääjuhlaa pilata. Olkaimettomassa mekossa on hyvä olla ainakin jonkinlainen korsettimallinen yläosa, joka tukee vartaloa. Olkaimettomaan häämekkoon voi yhdistää yksinkertaiset tanssikengät ja näyttävät korut, jotka vievät huomion ylävartaloon.

Tyylikäs sääristä levenevä merenneitomekko on trendikkään morsiamen valinta. Merenneitomallinen mekko luo kauniin siluetin ja näyttää hyvältä suurissa kirkkohäissä. Merenneitomalli korostaa lantionseutua ja sopii etenkin pitkille morsiamille, koska painopiste mekossa on alavartalossa. Elegantti merenneitomekko on ommeltu silkistä ja pitsikirjailusta.

Kaksiosainen korsettimekko sopii ultranaiselliselle morsiamelle. Elegantti tiimalasivartalo aikaansaadaan korsettimaisella yläosalla ja maltillisen pyöreä helma. Liian suuri helma tekee mekosta nopeasti hassun kermakakun, joten liian suuria helmoja kannattaa välttää. Tyylikästä on tasapainottaa vartalon mittasuhteita, minkä vuoksi on tärkeä ammattilaisen opastamana löytää puku, joka pukee omaa vartalomallia.  Tiimalasivartalo on tämän morsiamen paras asuste, joten asua täydentämään riittää hyvinkin pelkkä elegantti huntu.

Empiremallinen häämekko on tyylikäs ja ajaton häämekkomalli, joka sopii etenkin pienikokoisille ja suoravartaloisille naisille. Sillä voi tyylikkäästi peittää myös pienen vatsapömpön. Empirelinja luo tyylikkään siluetin ja sen ilmavuus toimii etenkin kesähelteellä hyvin. Empiremalliseen häämekkoon voi yhdistää patinoituja kultaisia tai hopeisia asusteita ja trendikkään kukkaseppeleen.

Lyhyt häämekko. Sirovartaloiselle lyhyt mekko on todella tyylikäs valinta. Kukaan ei pakota morsianta pukeutumaan pitkään mekkoon ja joskus kaunis polvipituinen kotelomekko on elegantimpi valinta kuin pitkä häämekko. Polvipituisen mekon hyöty on se, että siinä on helppo liikkua ja se korostaa kauniisti sääriä. Lyhyen häämekon voikin asustaa todella näyttävillä korkokengillä.

Pitkä mekko laahuksella on tyylikäs valinta suurin häihin. Pitkä laahus luo täysin ainutlaatuisen siluetin, mutta siinä voi olla todella vaikea liikkua. Mikäli laahusta harkitsee, kannattaa se ehdottomasti valita kevyessä materiaalissa, jossa on helppo liikkua. Laahuksellinen mekko sopii etenkin kookkaalle morsiamelle, joka pitää näyttävästä tyylistä.

Related posts

How to Make Your Wedding More Memorable and Special

VWB Blog

How To Edit Wedding Photos Like a Pro

VWB Blog

Celebrate Your Love in Style: Tips for Planning a Chic Wedding

VWB Blog